Poznaj naszą ofertą | Spróbuj doskonałych kiełbas obkładowych
Kiełbasy obkładowe (kanapkowe)
Kiełbasa łopatkowa
Bardzo smaczna kiełbasa przyrządzana z grubo rozdrobnionej, peklowanej łopatki wieprzowej, przygotowywana według oryginalnej receptury. Kiełbasa w łatwej do zdjęcia, sztucznej osłonce.
Doskonała kiełbasa na kanapki, która swój niepowtarzalny, delikatny smak i aromat zawdzięcza naszej oryginalnej recepturze. Jej smak docenią wszyscy wielbiciele wędlin.
Kiełbasa podsuszana
Doskonała, szlachetna wędlina półtrwała przyrządzana z peklowanego, średnio rozdrobnionego mięsa wieprzowego. Kiełbasa wędzona i parzona, w sztucznej osłonce.
Kiełbasa podsuszana doskonale komponuje się zarówno z ciemnym, jak i jasnym pieczywem. Zyskuje jeszcze więcej z dodatkiem warzyw i żółtego sera. Sama w sobie, pokrojona w ulubionej grubości plastry, może stanowić smakowitą przekąskę.
Kiełbasa krucha
Jest to kiełbasa, która swoje wyjątkowe walory smakowe zawdzięcza przede wszystkim aromatycznej, właściwie wyselekcjonowanej mieszance przypraw. Jej niesamowita kruchość i konsystencja kojarzy się z wiejskimi wędlinami. Kiełbasę kruchą wyróżnia wysoka zawartość mięsa i odpowiedni czas wędzenia. Proponujemy Państwu wędlinę o niepowtarzalnym smaku i aromacie, która zachwyci nawet najbardziej wybrednych smakoszy. Kiełbasa krucha sprawdzi się jako główny składnik każdego posiłku, ale także jako pożywna przekąska między posiłkami.
Kiełbasa ze słoika
Krucha kiełbasa słoikowa przygotowywana z peklowanej, średnio rozdrobnionej wieprzowiny. Przyprawiana naturalną mieszanką przypraw, zawierająca czosnek, czarny pieprz i majeranek. Kiełbasa otoczona smakowitą galaretką, w sztucznej osłonce.
Doskonała domowa, polska kiełbasa otoczona sowitą porcją przepysznej galaretki. Doskonała do krojenia w ulubionej grubości plastry obkładania pieczywa. Wyśmienicie smakuje również jako samodzielna przekąska.
Mortadela
Smaczna mortadela przygotowywana z peklowanej, homogenizowanej wieprzowiny. Przyprawiana mieszanką specjalnie dobranych przypraw, o dominujących nutach: gałki muszkatołowej i papryki. Klasyczna kiełbasa obkładowa wędzona i parzona, w sztucznej osłonce.
Mortadela jest doskonała do krojenia w ulubionej grubości plastry i obkładania kanapek. Świetnie smakuje z jasnym i ciemnym pieczywem. Zyskuje w towarzystwie świeżego pomidora i ogórka.
Szynka delikatesowa
Delikatna szynka delikatesowa przygotowywana z grubo rozdrobnionej, peklowanej szynki wieprzowej. Szynka parzona w sztucznej osłonce.
Smakowita szynka delikatesowa, która na co dzień gości w większości polskich domów. Doskonale smakuje z białym pieczywem, nie gryzie się z ciemnym. Zyskuje w towarzystwie sera, świeżych warzyw i sosów.
Szynka konserwowa
Doskonała szynka przygotowywana z grubo rozdrobnionej, peklowanej wieprzowiny o naturalnym aromacie szynki konserwowej. Szynka parzona i formowana w bloki, w sztucznej osłonce.
Szynka idealnie nadaje się jako wyśmienity obkład do kanapek. Wspaniale smakuje pokrojona w ulubionej grubości plastry, z ciemnym lub jasnym pieczywem. Zyskuje jeszcze więcej w towarzystwie świeżego pomidora i ogórka.
Mielonka konserwowa
Smaczna mielonka konserwowa przyrządzana ze średnio rozdrobnionej wieprzowiny. Mielonka parzona i formowana w sztucznej, łatwej do zdjęcia osłonce.
Klasyczna mielonka konserwowa o smaku i aromacie konserwy. Doskonale komponuje się z jasnym i ciemnym pieczywem. Zyskuje jeszcze więcej w towarzystwie kiszonego ogórka i marynowanej papryki.
Mielonka wędzona
Smakowita mielonka wędzona przygotowywana jest ze średnio rozdrobnionego mięsa wieprzowego. Przyprawiana naturalną mieszanką przypraw o korzennych nutach smakowych. Mielonka wędzona, parzona, w sztucznej, białkowej osłonce.
Pyszna wędzona mielonka o korzennym smaku i charakterystycznym naturalnym aromacie. Świetnie komponuje się zarówno z ciemnym, jak i jasnym pieczywem. Zyskuje w towarzystwie świeżego pomidora i kiszonego ogórka.
Metka łososiowa
Smaczna metka łososiowa przygotowywana jest z peklowanej wieprzowiny i tłuszczu wieprzowego. Swój niepowtarzalny smak zawdzięcza dodatkom papryki i ryby. Metka surowa w sztucznej osłonce.
Metka łososiowa doskonale komponuje się z jasnym i ciemnym chlebem. Jeszcze więcej zyskuje z kawiorkiem lub bułką posmarowanymi grubą warstwą masła.
Metka tatarska
Doskonała metka tatarska produkowana ze średnio rozdrobnionej, peklowanej wołowiny. Delikatnie przyprawiana: pieprzem, czosnkiem i papryką. Metka surowa w sztucznej osłonce.
Doskonała metka o niepowtarzalnym smaku. Idealnie komponuje się z ciemnym i jasnym pieczywem posmarowanym grubą warstwą masła lub margaryny.
Metka cebulowa
Pyszna metka cebulowa przyrządzana jest z peklowanej, drobno rozdrobnionej wieprzowiny. Przyprawiana cebulą i pieprzem. Metka surowa w sztucznej, barierowej osłonce.
Metka cebulowa idealnie nadaje się do kanapek. Doskonale smakuje zarówno z jasnym, jak i ciemnym chlebem. Jeszcze więcej zyskuje z bułką lub kawiorkiem.