Zadzwoń do nas: 52 302 44 25

Wędliny na gorąco – prosto z naszej wędzarni, dostarczane w pojemnikach termicznych

Poznaj nasze produkty | Spróbuj doskonałych wędlin na gorąco

Cygańska pieczona

Wyjątkowy rarytas, który jest sprzedawany na gorąco. Równie wyśmienicie smakuje na zimno, a jeszcze więcej zyskuje z dodatkiem odpowiednio dobranych sosów. Ta szlachetna, pieczono-wędzona kiełbasa przygotowywana jest z peklowanej, średnio rozdrobnionej wieprzowiny.

Przyprawiana jest specjalnie dobraną mieszanką naturalnych przypraw, w tym: pieprzem, czosnkiem i majerankiem, czemu zawdzięcza swój wyjątkowy smak.

Krucha gorąca

Jest to kiełbasa, która swoje wyjątkowe walory smakowe zawdzięcza przede wszystkim aromatycznej, właściwie wyselekcjonowanej mieszance przypraw. Jej niesamowita kruchość i konsystencja kojarzy się z wiejskimi wędlinami. Kiełbasę kruchą wyróżnia wysoka zawartość mięsa i odpowiedni czas wędzenia. Proponujemy Państwu wędlinę o niepowtarzalnym smaku i aromacie, która zachwyci nawet najbardziej wybrednych smakoszy. Kiełbasa krucha sprawdzi się jako główny składnik każdego posiłku, ale także jako pożywna przekąska między posiłkami.

Szynka pieczona

To wyjątkowo soczysta, okrągła szynka wieprzowa, okraszona delikatnym, szlachetnym tłuszczykiem. Do jej produkcji użyto specjalnie wyselekcjonowanego, wysokogatunkowego mięsa z szynki wieprzowej. Wspaniale komponuje się z różnego rodzaju kanapkami, zarówno jako samodzielny obkład, jak i w towarzystwie smakowitych dodatków lub warzyw. Jej wyjątkowy smak i aromat z pewnością skusi każdego domownika.

Ogonówka pieczona

Ogonówka wieprzowa przygotowywana jest z gotowanej, peklowanej i wędzonej szynki wieprzowej, która następnie jest pieczona w starannie dobranej temperaturze. Wędlina obtoczona w mieszance naturalnych, smakowitych przypraw.

Wędlina doskonała do krojenia w ulubionej grubości plastry i obkładania kanapek. Świetnie komponuje się z żółtym serem i świeżym pomidorem.

Karkówka pieczona

Klasyczna wędlina przygotowywana z peklowanej wieprzowej karkówki, poddanej procesom wędzenia i pieczenia. Obsypana smakowitą mieszanką starannie dobranych przypraw.

Doskonała wędlina, która świetnie smakuje zarówno z białym, jak i ciemnym pieczywem. Zyskuje jeszcze więcej z dodatkiem masła i świeżych warzyw: ogórka, pomidora i papryki.

Chłopska delikatesowa

To nadzwyczaj smakowite kiełbaski sporządzone wyłącznie ze średnio rozdrobnionej, peklowanej wieprzowiny. Swój oryginalny smak zawdzięczają starannie dobranej recepturze oraz unikalnej kompozycji przypraw, pieprzu i czosnku. Ich charakterystyczna, ciemnokoniakowa barwa powstała dzięki specjalnie dobranym i precyzyjnie przeprowadzonym procesom wędzenia i pieczenia. Ta wyśmienita przekąska idealnie smakuje zarówno na zimno, jak i na gorąco.

Kiełbasa polska

Szlachetna, kiełbasa polska przygotowywana z peklowanej, średnio rozdrobnionej wieprzowiny. Przyprawiana specjalnie dobraną mieszanką naturalnych przypraw, w tym: pieprzem, czosnkiem i majerankiem. Kiełbasa surowa, wędzona na zimno dymem wędzarniczym, w naturalnej osłonce z wieprzowego jelita.

Doskonała kiełbasa, która wspaniale smakuje podgrzana w gorącej wodzie, smażona lub pieczona. Sama w sobie smakuje wyśmienicie, zyskuje jeszcze więcej z dodatkiem sosów.

Kiełbasa bydgoska

Szlachetna kiełbasa przygotowywana ze średnio rozdrobnionej, peklowanej wieprzowiny z dodatkiem tłuszczu. Kiełbasa przyprawiana mieszanką doskonałych, naturalnych przypraw, w tym, m.in. pieprzu, czosnku i gałki muszkatołowej. Kiełbasa surowa, wędzona na zimno dymem wędzarniczym, w naturalnej osłonce
z wieprzowego jelita.

Smakowita kiełbasa, która doskonale sprawdzi się zarówno jako przekąska oraz jako dodatek do kanapek i sałatek. Wyśmienicie smakuje sama w sobie, świetnie komponuje się z ciemnym i jasnym pieczywem, zyskuje jeszcze więcej w towarzystwie świeżych warzyw.