Zadzwoń do nas: 52 302 44 25

Kiełbasy obkładowe (kanapkowe)

Poznaj nasze produkty | Spróbuj doskonałych kiełbas obkładowych

Kiełbasa krakowska

Kiełbasa krakowska parzona przyrządzana jest z peklowanej, grubo rozdrobnionej wieprzowiny. Przyprawiana mieszanką naturalnych, specjalnie wyselekcjonowanych przypraw, z dominującymi nutami: czarnego pieprzu, czosnku i majeranku.

Doskonała kiełbasa obkładowa świetnie komponująca się zarówno z ciemnym, jak i jasnym pieczywem. Świetnie smakuje w towarzystwie sera, świeżego pomidora i kiszonego ogórka.

Kiełbasa lisowska

Doskonała, szlachetna kiełbasa lisowska przygotowywana jest z peklowanego, średnio rozdrobnionego mięsa wieprzowego. Przyprawiana mieszanką specjalnie wyselekcjonowanych, naturalnych przypraw, w których dominują nuty smakowe gałki muszkatołowej i naturalnego pieprzu. Kiełbasa pieczona, wędzona, w sztucznej osłonce.

Smakowita kiełbasa, która doskonale sprawdzi się jako przekąska lub dodatek do kanapek. Świetnie komponuje się zarówno z jasnym, jak i ciemnym pieczywem. Doskonale smakuje sama w sobie, zyskuje jeszcze więcej z dodatkiem świeżego pomidora i ogórka.

Kiełbasa łopatkowa

Bardzo smaczna kiełbasa przyrządzana z grubo rozdrobnionej, peklowanej łopatki wieprzowej, przygotowywana według oryginalnej receptury. Kiełbasa w łatwej do zdjęcia, sztucznej osłonce.

Doskonała kiełbasa na kanapki, która swój niepowtarzalny, delikatny smak i aromat zawdzięcza naszej oryginalnej recepturze. Jej smak docenią wszyscy wielbiciele wędlin.

Kiełbasa krotoszyńska

Kiełbasa wieprzowa, parzona w niejadalnej osłonce. Delikatna, wysokiej jakości kiełbasa o zawartości 94% mięsa. Subtelny smak i zapach nadaje jej starannie dobrana i skomponowana mieszkanka przypraw.

Kiełbasa krotoszyńska może mieć szerokie zastosowanie: polecana przede wszystkim na kanapki, ale także jako składnik wszelakich dań, od pizzy po zimne przekąski i jajecznicę.

Kiełbasa podsuszana

Doskonała, szlachetna wędlina półtrwała przyrządzana z peklowanego, średnio rozdrobnionego mięsa wieprzowego. Kiełbasa wędzona i parzona, w sztucznej osłonce.

Kiełbasa podsuszana doskonale komponuje się zarówno z ciemnym, jak i jasnym pieczywem. Zyskuje jeszcze więcej z dodatkiem warzyw i żółtego sera. Sama w sobie, pokrojona w ulubionej grubości plastry, może stanowić smakowitą przekąskę.

Kiełbasa szynkowa

Klasyczna kiełbasa wieprzowa z wysokogatunkowego mięsa I klasy, wg przepisu regionalnego, lekko wędzona i parzona. Kiełbasa z grupy łagodnych, przyprawiona delikatnie z wyczuwalną nutą gałki muszkatołowej.

Idealna do kanapek i przekąsek, doskonale komponuje się zarówno z pieczywem jasnym, jak i ciemnym, sałatą i pomidorem.

Kiełbasa krucha

Jest to kiełbasa, która swoje wyjątkowe walory smakowe zawdzięcza przede wszystkim aromatycznej, właściwie wyselekcjonowanej mieszance przypraw. Jej niesamowita kruchość i konsystencja kojarzy się z wiejskimi wędlinami. Kiełbasę kruchą wyróżnia wysoka zawartość mięsa i odpowiedni czas wędzenia. Proponujemy Państwu wędlinę o niepowtarzalnym smaku i aromacie, która zachwyci nawet najbardziej wybrednych smakoszy. Kiełbasa krucha sprawdzi się jako główny składnik każdego posiłku, ale także jako pożywna przekąska między posiłkami.

Kiełbasa podwawelska

Klasyczna wędlina średnio rozdrobniona, w długich, pojedynczych laskach. Sekretem jej wybornego smaku jest przede wszystkim idealnie dobrana mieszanka przypraw oraz długotrwały proces obróbki termicznej – najpierw pieczenie, a następnie wędzenie.

Podwawelska jest doskonałym wyborem na pożywne śniadanie, na kanapki z ciemnego lub jasnego pieczywa, jako samodzielna przekąska lub w towarzystwie świeżej sałaty, pomidora i ogórka, które wzbogacają jej smak.

Kiełbasa ze słoika

Krucha kiełbasa słoikowa przygotowywana z peklowanej, średnio rozdrobnionej wieprzowiny. Przyprawiana naturalną mieszanką przypraw, zawierająca czosnek, czarny pieprz i majeranek. Kiełbasa otoczona smakowitą galaretką, w sztucznej osłonce.

Doskonała domowa, polska kiełbasa otoczona sowitą porcją przepysznej galaretki. Doskonała do krojenia w ulubionej grubości plastry obkładania pieczywa. Wyśmienicie smakuje również jako samodzielna przekąska.

Mortadela

Smaczna mortadela przygotowywana z peklowanej, homogenizowanej wieprzowiny. Przyprawiana mieszanką specjalnie dobranych przypraw, o dominujących nutach: gałki muszkatołowej i papryki. Klasyczna kiełbasa obkładowa wędzona i parzona, w sztucznej osłonce.

Mortadela jest doskonała do krojenia w ulubionej grubości plastry i obkładania kanapek. Świetnie smakuje z jasnym i ciemnym pieczywem. Zyskuje w towarzystwie świeżego pomidora i ogórka.

Szynka delikatesowa

Delikatna szynka delikatesowa przygotowywana z grubo rozdrobnionej, peklowanej szynki wieprzowej. Szynka parzona w sztucznej osłonce.

Smakowita szynka delikatesowa, która na co dzień gości w większości polskich domów. Doskonale smakuje z białym pieczywem, nie gryzie się z ciemnym. Zyskuje w towarzystwie sera, świeżych warzyw i sosów.

Szynka kanapkowa

Doskonała szynka kanapkowa przygotowywana z grubo rozdrobnionego, peklowanego mięsa wieprzowego. Szynka parzona w sztucznej osłonce.

Klasyczna szynka doskonale nadająca się do obkładania kanapek lub jako dodatek do ulubionej sałatki. Doskonale smakuje sama w sobie, jako wyśmienita przekąska, jeszcze więcej zyskuje z ciemnym lub jasnym pieczywem i świeżymi warzywami.

Szynka konserwowa

Doskonała szynka przygotowywana z grubo rozdrobnionej, peklowanej wieprzowiny o naturalnym aromacie szynki konserwowej. Szynka parzona i formowana w bloki, w sztucznej osłonce.

Szynka idealnie nadaje się jako wyśmienity obkład do kanapek. Wspaniale smakuje pokrojona w ulubionej grubości plastry, z ciemnym lub jasnym pieczywem. Zyskuje jeszcze więcej w towarzystwie świeżego pomidora i ogórka.

Szynka tyrolska

Doskonała szynka tyrolska przygotowywana z grubo i średnio rozdrobnionej, peklowanej wieprzowiny. Szynka parzona w sztucznej osłonce.

Smaczna szynka idealnie nadająca się do przyrządzania ulubionych kanapek z ciemnego i jasnego pieczywa oraz świeżych, kiszonych lub konserwowych warzyw. Doskonale komponuje się także jako składnik sałatek.

Mielonka konserwowa

Smaczna mielonka konserwowa przyrządzana ze średnio rozdrobnionej wieprzowiny. Mielonka parzona i formowana w sztucznej, łatwej do zdjęcia osłonce.

Klasyczna mielonka konserwowa o smaku i aromacie konserwy. Doskonale komponuje się z jasnym i ciemnym pieczywem. Zyskuje jeszcze więcej w towarzystwie kiszonego ogórka i marynowanej papryki.

Wieprzowina prasowana

Smakowita propozycja dla koneserów wędlin, świetnie nadająca się na kanapki.

Wyrób wieprzowy parzono-pieczony w bloku, z aromatyczną posypką na wierzchu, zadowoli wszystkich smakoszy.

Mielonka turystyczna

Klasyczna mielonka turystyczna przyrządzana jest ze średnio rozdrobnionego mięsa wieprzowego. Przyprawiana mieszanką przypraw, w których główne nuty smakowe stanowią pieprz i czosnek. Mielonka parzona, formowana, otoczona smakowitą galaretką, w sztucznej osłonce.

Smakowita mielonka konserwowa o smaku i zapachu konserwy. Doskonała, polska kiełbasa obkładowa. Wybornie smakuje zarówno z jasnym, jak i ciemnym pieczywem. Jest nieodłącznym elementem śniadań i kolacji.

Mielonka wędzona

Smakowita mielonka wędzona przygotowywana jest ze średnio rozdrobnionego mięsa wieprzowego. Przyprawiana naturalną mieszanką przypraw o korzennych nutach smakowych. Mielonka wędzona, parzona, w sztucznej, białkowej osłonce.

Pyszna wędzona mielonka o korzennym smaku i charakterystycznym naturalnym aromacie. Świetnie komponuje się zarówno z ciemnym, jak i jasnym pieczywem. Zyskuje w towarzystwie świeżego pomidora i kiszonego ogórka.

Metka łososiowa

Smaczna metka łososiowa przygotowywana jest z peklowanej wieprzowiny i tłuszczu wieprzowego. Swój niepowtarzalny smak zawdzięcza dodatkom papryki i ryby. Metka surowa w sztucznej osłonce.

Metka łososiowa doskonale komponuje się z jasnym i ciemnym chlebem. Jeszcze więcej zyskuje z kawiorkiem lub bułką posmarowanymi grubą warstwą masła.

Metka tatarska

Doskonała metka tatarska produkowana ze średnio rozdrobnionej, peklowanej wołowiny. Delikatnie przyprawiana: pieprzem, czosnkiem i papryką. Metka surowa w sztucznej osłonce.

Doskonała metka o niepowtarzalnym smaku. Idealnie komponuje się z ciemnym i jasnym pieczywem posmarowanym grubą warstwą masła lub margaryny.

Metka cebulowa

Pyszna metka cebulowa przyrządzana jest z peklowanej, drobno rozdrobnionej wieprzowiny. Przyprawiana cebulą i pieprzem. Metka surowa w sztucznej, barierowej osłonce.

Metka cebulowa idealnie nadaje się do kanapek. Doskonale smakuje zarówno z jasnym, jak i ciemnym chlebem. Jeszcze więcej zyskuje z bułką lub kawiorkiem.

Metka wiejska

Smakowita metka wiejska przygotowywana ze średnio rozdrobnionego mięsa wieprzowego i tłuszczu. Metka o korzennym aromacie, który nadaje jej mieszanka naturalnych, specjalnie dobranych przypraw, w tym: czosnku, pieprzu i kminku. Metka wędzona w sztucznej osłonce.

Klasyczna wiejska metka o korzennym smaku i aromacie. Doskonale smakuje zarówno z jasnym, jak i ciemnym chlebem. Zyska jeszcze więcej podana z bułką lub kawiorkiem.

Pieczeń firmowa

Klasyczna pieczeń do krojenia w ulubionej grubości plastry i obkładania kanapek. Pieczeń przyrządzana jest z peklowanego, średnio rozdrobnionego mięsa wieprzowego i doprawiana szczyptą specjalnie wyselekcjonowanych, naturalnych przypraw, w których wyraźnie wyczuwalne są nuty pieprzu i majeranku. Dzięki długiemu procesowi pieczenia w odpowiedniej temperaturze, pieczeń firmowa zyskuje swój niepowtarzalny smak i złocisty kolor. Pakowana jest próżniowo, w niewielkich foremkach, co gwarantuje jej najwyższą świeżość, nawet przy dłuższym przechowywaniu.

Pieczeń jest wyśmienita sama w sobie. Najbardziej z pieczywem ciemnym, ale nie gryzie się w żaden sposób z pieczywem jasnym, a jeszcze bardziej wydobywa swój smak w towarzystwie kiszonego ogórka czy świeżego pomidora.

Pieczeń gajowego

To doskonała pieczeń przyrządzana z mięsa wołowego z dodatkiem aromatycznych pieczarek. Ma lekko pikantny smak, w którym jest wyczuwalna nuta borowika. Wierzch pieczeni zdobi posypka, która nadaje wędlinie wyborny smak i estetyczny wygląd.

Pasuje do kanapek, zarówno z jasnym, jak i ciemnym pieczywem, ale najlepiej smakuje bez dodatków świeżo ukrojona. Również przypadnie do gustu bardziej wymagającym smakoszom wędlin.

Smaropajda bawarska

Kanapkowy przysmak produkowany z myślą o możliwości rozsmarowania na kanapkach. Smaropajda to delikatnie rozdrobnione i peklowane mięso wieprzowe wraz z wątróbką, przyprawiane mieszanką naturalnych przypraw, pieczone i dodatkowo umiejętnie wędzone. Posiada łatwą do usunięcia wiskozową osłonkę.

Rozsmarowana według upodobań na pieczywie, smakuje wybornie. Doskonalej się jednak komponuje z plasterkami kiszonego ogórka oraz konserwową papryką.

Szynkówka

Klasyczna szynkówka sporządzana z gruborozdrobnionej, peklowanej, wędzonej i parzonej wieprzowiny. Wędlina przyprawiona mieszanką starannie wyselekcjonowanych, naturalnych ziół i przypraw.

Smaczna szynkówka doskonale smakuje z białym i ciemnym pieczywem. Zyskuje jeszcze więcej z dodatkiem sera, świeżego pomidora i kiszonego ogórka.

Schab w galarecie

To wyśmienite mięso wieprzowe w otoczce z przepysznej galaretki, przyprawione starannie wyselekcjonowaną mieszanką przypraw z wyraźną nutą majeranku. Smakowity przysmak, który zadowoli najbardziej wybrednych smakoszy tego typu wyrobów.

Doskonale sprawdzi się zarówno na kanapkach w towarzystwie ogórka kiszonego lub musztardy, jak i samodzielnie w postaci przekąski.