Poznaj naszą ofertą | Spróbuj doskonałych kiełbas

Kiełbasy cienkie

Kiełbasa farmera

Pyszna kiełbasa przyrządzana jest ze średnio rozdrobnionego, wieprzowego peklowanego mięsa, swój smak zawdzięcza starannie dobranym mieszanką przypraw. Kiełbasa wędzona i parzona w sztucznej osłonce. Doskonała kiełbasa świetnie nadająca się do podania zarówno na ciepło, jak i na zimno.

Parówka

Smakowita parówka przygotowywana z peklowanej, homogenizowanej wieprzowiny. Parówka o aromatycznym korzennym smaku, który nadaje jej mieszanka specjalnych przypraw: muszkatu, pieprzu i czosnku. Parówka wędzona, parzona w naturalnej osłonce z wieprzowego jelita.

Doskonała parówka o aromatycznym, korzennym smaku. Idealnie smakuje podgrzana w wodzie lub smażona. Świetnie smakuje sama w sobie, zyskuje jeszcze więcej podana z dodatkiem sosów.

Parówka cienka

Doskonała parówka cienka przyrządzana z mięsa wieprzowego, peklowanego i homogenizowanego. Przyprawiana gałką muszkatołową, pieprzem i cebulą, wg starannie opracowanego przepisu. Później wędzona i parzona, uzyskuje łagodny smak z dominującą nutą słodkiej papryki i aromatu z grzybów. Posiada łatwą do usunięcia wiskozową osłonkę.

Idealna do podania zarówno na ciepło, jak i na zimno. Doskonała jako składnik hot doga. Świetnie smakuje z żółtym serem. Sama w sobie smakuje doskonale, zyskuje jeszcze więcej z sosami.

Parówka koktajlowa

Smaczna parówka przyrządzana z peklowanej i homogenizowanej, mocno rozdrobnionej wieprzowiny. Parówka o aromatycznym, korzennym smaku, uzyskiwanemu dzięki mieszance naturalnych, specjalnie wyselekcjonowanych przypraw. Parówka wędzona i parzona, w osłonce.

Aromatyczna parówka, która doskonale smakuje zarówno na ciepło, jak i na zimno. Doskonała do zgrzania w wodzie lub zapieczenia z dodatkiem żółtego sera. Wspaniale smakuje sama w sobie, jeszcze więcej zyskuje w towarzystwie sosów, keczupu i musztardy.

Parówka dziecięca

Dziecięca parówka przyrządzana jest z peklowanego, homogenizowanego mięsa wieprzowego. Parówka wędzona i parzona w bardzo cienkiej kolagenowej osłonce.

Doskonały przysmak dla dużych i małych. Jej delikatny smak na pewno przypadnie do gustu nawet najdelikatniejszym podniebieniom smakoszy. Świetnie smakuje sama w sobie, zyskuje jeszcze więcej z sosami.

Serdelki

Delikatne serdelki przygotowywane z peklowanej, homogenizowanej wieprzowiny. W ich smaku można wyraźnie wyczuć nuty takich przypraw, jak: cebula i gałka muszkatołowa. Serdelki wędzone, w naturalnej osłonce z wieprzowego jelita.

Smaczne serdelki idealnie nadające się do podania zarówno na ciepło, jak i na zimno. Doskonale smakują same w sobie, jako przekąska. Jeszcze więcej zyskują z sosami.

Kiełbasa śląska

Klasyczna kiełbasa śląska przygotowywana jest z peklowanej, średnio rozdrobnionej wołowiny i wieprzowiny. Swój smak, który cenią tysiące Polaków, zawdzięcza dodatkowi: czosnku, kolendry i pieprzu. Kiełbasa w naturalnej osłonce z wieprzowego jelita.

Kiełbasa śląska od zawsze gości w polskich domach. Jest idealną przekąską, zgrzana lub pieczona urozmaica śniadania i kolacje. Doskonale smakuje również upieczona na grillu.

Kiełbasa ze świniobicia

Krucha, polska kiełbasa przygotowywana z peklowanego, średnio rozdrobnionego mięsa wieprzowego. Kiełbasa przyprawiana mieszanką specjalnie dobranych, aromatycznych przypraw, w których wyczuwalne są nuty pieprzu i majeranku. Kiełbasa w naturalnej osłonce z wieprzowego jelita.

Kiełbasa doskonale smakuje zgrzana w wodzie, pieczona lub smażona. Dzięki swojemu naturalnemu, doskonałemu smakowi w wielu polskich domach jest codziennym składnikiem śniadań i kolacji.

Kiełbasa pyszna

Pyszna kiełbasa przyrządzana jest ze średnio rozdrobnionego, wieprzowego i wołowego, peklowanego mięsa. O jej niepowtarzalnym smaku decyduje oryginalna mieszanka przypraw, wśród których znajdują się: pieprz, cebula i kolendra. Kiełbasa wędzona i parzona w naturalnej osłonce z wieprzowego jelita.

Doskonała kiełbasa świetnie nadająca się do podania zarówno na ciepło, jak i na zimno. Świetnie smakuje z grilla lub na zimno w kawałkach, podana jako smaczna, aromatyczna przekąska.

Kiełbasa rusztowa

Kiełbasa przygotowywana ze średnio rozdrobnionej, peklowanej wieprzowiny i wołowiny. Przyprawiana mieszanką naturalnych przypraw, w których dominują: pieprz, czosnek, gałka muszkatołowa i gorczyca. Kiełbasa parzona i wędzona w naturalnej osłonce z wieprzowego jelita.

Wyśmienita kiełbasa rusztowa, która wspaniale smakuje zarówno z grilla, jak i smażona czy podgrzana w wodzie. Kiełbasa o wyrazistym, ostrym smaku.

Kiełbasa zwyczajna

Kiełbasa zwyczajna przyrządzana jest z peklowanego, średnio rozdrobnionego wieprzowego i wołowego mięsa. Swój smak zawdzięcza mieszance pikantnych przypraw z nutami: pieprzu, czosnku i majeranku. Kiełbasa wędzona i parzona w naturalnej osłonce z wieprzowego jelita.

Doskonała kiełbasa o pikantnym smaku. Doskonale nadaje się do zgrzania, pieczenia lub smażenia. Świetnie smakuje z grilla.

Kiełbasa ze wsi

Pyszna kiełbasa ze wsi przyrządzana jest z peklowanego, średnio rozdrobnionego, wieprzowego mięsa. Przyprawiana naturalnymi, pikantnymi przyprawami i czosnkiem. Kiełbasa wędzona i parzona, w naturalnej osłonce z wieprzowego jelita.

Kiełbasa o pikantnym smaku, w którym wyczuwalna jest nuta czosnku. Doskonale smakuje zgrzana w wodzie, pieczona, smażona lub z grilla.

Kiełbasa z serem

Kiełbasa z serem przygotowywana jest z peklowanej średnio rozdrobnionej wieprzowiny. Swój niepowtarzalny smak zawdzięcza dodatkowi żółtego sera i mieszance specjalnie wyselekcjonowanych przypraw, w tym: pieprzu, czosnku i chili. Kiełbasa wędzona i parzona.

Kiełbasa idealna do upieczenia na grillu, o mocnym, pikantnym smaku i aromacie. Dodatek żółtego sera sprawia, że kiełbasa nabiera nowego, ciekawego smaku.

Kiełbasa śniadaniowa

Doskonała kiełbasa przyrządzana z mięsa wołowego. Przewodnimi nutami jej smaku są delikatny smak pieprzu i czosnku. Kiełbasa w naturalnej osłonce z wołowego jelita.

Kiełbasa śniadaniowa doskonale nadaje się do zjedzenia po podgrzaniu w wodzie lub z grilla. Jej łagodny, delikatny smak przypadnie do gustu każdemu wielbicielowi kiełbasy.

Kiełbasa tuchowska

Wyśmienita kiełbasa w laskach będąca połączeniem wysokogatunkowego mięsa wieprzowego i starannie dobranej mieszanki naturalnych przypraw, dzięki której charakteryzuje się lekkim, ale wyczuwalnym pikantnym posmakiem.

Doskonale nadaje się na co dzień do kanapek z serem oraz dodatkiem pomidora i kiszonego ogórka lub jako szybkie do przygotowania, ale pożywne danie obiadowe – kiełbasa tuchowska wybornie smakuje usmażona lub upieczona z ziemniakami i cebulką.

Kiełbasa grillowa

Kiełbasa grillowa przygotowywana jest z peklowanego mięsa wołowego średnio rozdrobnionego. Przyprawiana naturalną mieszanką przypraw, wśród których dominują: pieprz, gorczyca, imbir i majeranek. Kiełbasa wędzona i parzona w naturalnej osłonce z wieprzowego jelita.

Kiełbasa doskonale smakuje po upieczeniu na grillu lub podgrzaniu w wodzie. Idealnie komponuje się z sałatkami ze świeżych oraz marynowanych warzyw i serów.

Kiełbasa biała delikatesowa surowa

Smakowita, soczysta, biała kiełbasa przygotowywana jest z wieprzowego mięsa z dodatkiem tłuszczu. Przyprawiana mieszanką wyśmienitych, naturalnych przypraw, w których przeważają nuty: majeranku, czarnego pieprzu i czosnku. Kiełbasa w pełni naturalna, produkowana bez użycia konserwantów, w naturalnej osłonce z baraniego jelita.

Biała kiełbasa to doskonały staropolski przysmak towarzyszący nam częściej w święta niż na co dzień. Idealnie smakuje jako dodatek do zup, ugotowana, wysmażona na złoto na wolnym ogniu lub pieczona i podana w towarzystwie chrzanu, keczupu lub musztardy.

Kiełbasa biała delikatesowa parzona

Pyszna kiełbasa przygotowywana według starodawnych receptur bez konserwantów. Przyrządzana ze średnio rozdrobnionej wieprzowiny z dodatkiem tłuszczu. Przyprawiana majerankiem, czarnym pieprzem, czosnkiem i solą kuchenną. Kiełbasa surowa, parzona, w naturalnej osłonce z baraniego jelita.

Wyśmienita, polska kiełbasa, przyrządzana zawyczajowo na Święta Wielkanocne. Doskonała do podania na ciepło, z chrzanem lub innym ulubionym sosem.

Kiełbasa biała surowa

Surowa, biała kiełbasa. Przyrządzana z rozdrobnionej wieprzowiny z dodatkiem tłuszczu. Soczysta, przyprawiana naturalną kompozycją ziół i przypraw, wśród których przeważają: majeranek, pieprz czarny i czosnek. Solona solą kuchenną, nie zawiera konserwantów. Kiełbasa surowa w naturalnej osłonce z baraniego jelita.

Biała kiełbasa najczęściej podawana jest jako świąteczny przysmak. Idealnie smakuje jako dodatek do zup, a także gotowana, smażona lub pieczona podawana z chrzanem.

Kiełbasa biała parzona

Pyszna, polska, biała kiełbasa, przyrządzana z wieprzowiny z dodatkiem tłuszczu. Soczysta, przyprawiana mieszanką wykwintnych, naturalnych przypraw, wśród których przeważają majeranek, pieprz czarny i czosnek. Kiełbasa surowa, parzona, niewędzona, w naturalnej osłonce z wieprzowego jelita.

Świąteczna, polska kiełbasa. W wielu domach podawana także na co dzień z dodatkiem chrzanu. Smakuje wyśmienicie po ugotowaniu, usmażeniu lub upieczeniu.

Starowiejska

Klasyczna kiełbasa przygotowywana ze średnio rozdrobnionej, surowej, suszonej wieprzowiny ze zdecydowanie wyczuwalną nutą pieprzu, czosnku i odrobiną kminku. Swoim charakterem przypomniana kiełbasy z dawnych lat.

Świetnie nadaje się do tradycyjnego suszenia w domu. Doskonale sprawdzi się jako pyszna przekąska lub dodatek do kanapek.

Śląska delikatesową

Ulubiona kiełbasa wielu Polaków. Przygotowywana z peklowanej średnio rozdrobnionej wieprzowiny, w naturalnej osłonce z cienkiego baraniego jelita. Kiełbasa z wyraźną nutą pieprzu o delikatne pikantnym smaku.

Doskonała zarówno na ciepło, jak i na zimno. Zazwyczaj podawana po zgrzaniu w wodzie. Świetnie sprawdzi się jako dodatek do zup i potraw.